Rama foto bebelusi primul an Juliana

Rama primul an

Rama foto bebelusi primul an, un cadou special plin cu amintiri si emotii

Alege rama foto bebelusi primul an daca pretuiesti momentele si amintirile dragi ale bebelusului tau! Stiu ca le pretuiesti si vrei sa le pastrezi pentru ca bebe creste si traiesti emotii noi. Toate sunt momente unice ce transmit trairi si sentimente noi pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna.
Pentru momentele de inceput cand bebe este foarte mic, cand vorbim de primele luni de viata, poti folosi albumul sau rama foto bebelusi primul an. Primele doisprezece luni sunt speciale. Fiecare proaspata mamica stie ce inseamna aceasta perioada plina de provocari dar si de emotii unice. Aceste trairi speciale sunt cel mai bine intelese de cineva care creste sau a crescut un bebelus.

rama foto pentru primul an modele diferite

De ce este atat de speciala aceasta rama foto primul an bebe?

Rama aceasta inseamna o perioada speciala din viata bebelusului. Vorbim despre primul an si primele momente cu acestea. Prima fotografie poate fi chiar prima fotografie din prima zi de viata. Faci fotografii lui bebe si le montezi in aceasta rama care are cate un spatiu destinat fiecare luni din primul anisor.
Cel mai adesea, bebelusilor li se aduc cadouri jucarii si hanute in ocaziile speciale din primul an. Sunt multe astfel de ocazii. Gandeste-te la cadouri pentru bebe de trei luni, cadouri pentru bebe de sase luni, opt luni si mai ales la cadouri pentru un bebe de 1 an!

rama pentru primul an, Rama foto bebelusi primul an, cadou pentru prima zi de nastere

Oricine poate oferi un astfel de cadou in ocazii speciale. Noi credem ca albumul sau rama foto primul an este o alternativa la jucariile si hanutele pe care toti le ofera. Jucariile se strica sau bebe nu se mai joaca cu ele. Hainutele raman mici pentru ca bebe creste. Gandeste-te ca rama foto primul an pentru bebe ramane pentru a pastra amintirile dragi o viata. Chiar si bebe se va bucura cand va creste si va putea intelege. Nu mai spunem de cat de mult se vor bucura parintii care stiu ce inseamna o rama in care sa pastrezi fotografiile primului an.
Primele momente speciale cu bebe nu ar trebui uitate niciodata iar rama foto bebelusi primul an este creata special pentru ca tie sa-ti fie usor sa-ti amintesti.

Rama foto pentru primul an al bebelusului
Stiu ca ai multe fotografii pe care le-ai facut. Nu este de ajuns. Pune-le intr-un album special. Pune-le in mai multe albume daca sunt prea multe! Apoi, alege doisprezece fotografii speciale care au fost facute in fiecare din primele doisprezece luni! Nu-ti va fi greu sa le alegi pentru ca le stii deja. In centru, pune fotografia cea mai frumoasa de la aniversarea primei zile de nastere!

rama primul an BC, Rama foto bebelusi primul an
Ramele pentru primul anisor sunt menite sa adune intr-un singur loc 12 momente speciale care marcheaza, in acelasi timp, evolutia si schimbarile care au loc in acest timp.

Rama primul an bebelusi Button Corner by Juliana
Poti achizitiona rama foto primul an de la Juliana pentru tine sau poti lua una pentru a o oferi cadou bunicilor . Si ei se vor bucura nespus cand vor primi un cadou atat de special.

Rama primul an Impressions by Juliana

Pentru comenzi rapide telefonice sau pentru confirmarea stocului, suna la numarul de telefon al magazinului Juliana din Bucuresti: 0785 232 325!

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 4 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Rama foto pentru bebelusi primul an
Pret
Lei 99

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *