Rama foto primul an al bebelusului

Rama pentru primul an al bebelusului colectia Impressions by Juliana

Rama foto primul an al bebelusului Juliana

Alege rama foto primul an al bebelusului ca optiune de cadou pentru aniversarea primei zile de nastere sau botez! Daca doresti sa sarbatoresti ziua de nastere a unui bebelus sau cauti un cadou de botez, poti alege sa oferi rama foto pentru primul an al bebelusului. Nu poti da gres cu acest model de rama foto care include mai multe spatii destinate fotografiilor lui bebe.

rama foto primul an modele diferite
Doua modele de rama pentru primul an. Ambele sunt placate cu argint si fac parte din colectia Impressions de la Juliana

Ca si alte cadouri din colectiile Juliana, aceasta ”rama primul an” este special gandita pentru primul anisor al lui bebe. Sunt mai multe modele de rama pentru primul an. Unele sunt facute din MDF, altele din metal placat cu argint. Indiferent de modelul ales, trebuie sa stii cateva lucruri despre aceasta rama, dedicata primelor doisprezece luni.
Pentru ca un cadou de botez sau pentru prima zi de nastere trebuie sa fie unul deosebit, credem ca aceasta varianta este ideala. In primul rand, aspectul ramei foto este important. Aici, vorbim de rama primul an, placata cu argint si cutia sa de prezentare de la Juliana.

rama foto primul an cadou pentru prima zi de nastere
Rama primul an Impressions by Juliana, placata cu argint, un cadou pentru prima zi de nastere sau botez perfect pentru camera bebelusului.

Cum poti pastra amintirile si momentele speciale in rama foto primul an al bebelusului?

Rama primul an este locul unde poti aduna cate o fotografie facuta in fiecare luna din primele doisprezece. Incearca sa alegi pe cele mai semnificative. Poti observa schimbarile care au avut loc in aceasta perioada doar privind fotografiile colectionate.

rama primul an BC
Rama foto primul an bebe colectia Button Corner by Juliana

Pretuieste toate amintirile legate de aceasta perioada pentru a le avea pentru mult timp. Te vei bucura de fiecare data cand vei revedea acele fotografii alese pentru aceasta rama, cu totul si cu totul speciala.

Rama primul an bebelusi Button Corner by Juliana

In categoria de rame foto pentru bebelusi a magazinului eJuliana, poti vedea mai multe modele interesante de unde poti alege.

Rama foto pentru primul an al bebelusului

Pentru a comanda rama foto pentru primul an, vizitati magazinul online ejuliana.ro sau comandati direct telefonic la numarul afisat: 0785232325!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Rama primul an pentru bebelusi
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *