Rama pentru amprenta manutei piciorusului

Rama amprenta manuta piciorus pentru bebelusi Juliana

Rama pentru amprenta manutei si piciorusului pentru bebelusi, colectia de cadouri pentru bebelusi Bambino

Rama pentru amprenta manutei si piciorusului pentru bebelusi, rama foto si kit pentru mulajul amprentei bebelusului din colectia Bambino. Pentru ca arata foarte bine si vine prezentata in cutie de cadou eleganta, din colectia Bambino, va recomandam o rama cu totul speciala pentru bebelusi. Rama include in set si kitul necesar pentru realizarea mulajului si amprentei bebelusului dvs.

Rama amprenta manuta piciorus pentru bebelusi Juliana
Rama pentru amprenta manutei si piciorusului

Rama foto pentru amprenta manuta si piciorus din colectia Bambino este decorata cu cele trei iconite placatecu argint
Cu totii vrem sa pastram toate amintirile cele mai frumoase legate de bebelusi, toata viata. Bebelusii cresc, copilasii se fac mari insa amintirile nooastre dragi raman cu noi pentru totdeauna. In categoria cadourile care ne transmit emotii placute, intra si rama foto pentru amprenta bebelusului.
Rama pentru amprenta manuta si piciorus pentru bebelusiRama foto vazuta din spate. Poate fi pusa pe birou, include suport ca orice rama dar are si agatatori pentru a fi agatata pe perete

Rama pentru amprenta manutei si piciorusului
Fie ca alegeti rama foto cu kitul pentru amprenta si mulajul manutei sau cea cu kitul pentru amprenta manutei si a piciorusului,ati facut cea mai buna alegere. Puteti lua rama pentru bebelusul dvs daca nu are deja una sau o puteti achizitiona pentru a o oferi drept cadou de botez sau cadou pentru prima zi de nastere.
Rama pentru amprenta manuta si piciorus pentru bebelusiRama include trei spatii de dimensiuni similare, una in centru pentru o fotografie cu dimensiunile 10×15 si doua de o parte si de cealalta pentru amprenat manutei respectiv piciorusului.
Mai exitsa un model de rama pentru amprenta bebelusului insa este putin diferita. Ampenta se realizeaza prin imprimarea acesteia cu o cerneala speciala. Aceasta ar fi varianta 2D, spre deosebire de cea care se realizeazacu un mulaj special.

Rama pentru amprenta manutei si piciorusului
Rama pentru imprimarea amprentei bebelusului cu cerneala- manuta si piciorus detaliu
Pentru a achizitiona direct din magazinul fizic sau pentru a precomanda produsul, in cazul in care nu se mai afla in stoc momentan, nu ezitati sa ne contactati, la numarul de telefon aflat mai jos:suna acum magazin Juliana

Suna acum la Juliana 0785232325

Pentru a comanda online aceasta rama, cu livrare la adresa dvs prin curier rapid, va recomandam sa intrati in cont si sa plasati comanda dvs in magazinul online.

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
no rating based on 0 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Rama amprenta caseta botosei bebelusi
Pret
Lei 298

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *