Rama pentru primul an al bebelusului Juliana

Rama pentru primul an al bebelusului colectia Impressions by Juliana

Rama pentru primul an al bebelusului colectia Impressions by Juliana

Rama pentru primul an al bebelusului placata cu argint dn colectia Impressions by Juliana este unul dintre acele cadouri de botez atat de apreciate de catre parintii lui bebe si cu totii intelegem de ce.

Rama pentru primul an al bebelusului colectia Impressions by Juliana
Rama pentru primul an al bebelusului

Orice cadou oferit la botez trebuie sa aiba utilitate, iar rama pentru primul an se incadreaza in aceasta categorie. Fotografiile facute pe parcursul anului vor fi montate in aceasta rama foto pentru bebelusi. Nu toate, desigur, doar cele mai frumoase.

Cele mai frumoase doisprezece fotografii facute la distanta de cate o luna fiecare, vor fi montate in fiecare spatiu destinat fiecareia. Daca sunteti parintii lui bebe, atunci stiti ce vreau sa spun cand ma refer la fotografii. Daca nu ati primit inca o rama pentru primul an cadou, nu-i nimic, o puteti achizitiona acum de la Juliana.

Rama pentru primul an al bebelusului colectia Impressions by Juliana
Rama pentru primul an camera bebelusului ejuliana.ro
Rama pentru primul an camera bebelusului ejuliana
Rama pentru primul an camera bebelusului

Este usor de montat fotografiile lui bebe in aceasta rama foto placata cu argint. Este si mai interesant sa gasiti acele fotografii speciale care marcheaza schimbarile bebelusului pe parcursul primului anisor.
Veti observa evolutia, cresterea si schimbarea bebelusului, in timpului primul an de viata si asta este ceva, cu totul si cu totul special!

Juliana va recomanda sa oferiti drept cadou de botez sau cadou pentru prima zi de nastere, aceasta superba rama pentru primul an. Este prezentata in cutie eleganta Impressions by Juliana si este un cadou util pentru parintii lui bebe.
Daca doriti sa achizitionati si alte cadouri pentru bebelusi pe langa rama pentru primul anisor, aveti cateva recomandari mai jos:

rama primul an casetute bucla dintisor stelute
Rama primul an casetute pentru prima bucla si primul dintisor al baietelului

Un set de casetute pentru primul dintisor si prima bucla de par este mai mult decat un cadou util pentru bebelusi. Impreuna cu rama foto pentru primul an, veti oferi un cadou deosebit de apreciat, din colectia Juliana.

Rama primul an casetute pentru prima bucla si primul dintisor perie si pieptene
Rama pentru primul an al bebelusului in combinatie cu set de perie si pieptene, suport pentru certificatul de nastere si casetute pentru bucla si primul dintisorRama pentru primul an al bebelusului
Pusculita porcusor placata cu argint si rama pentru primul anisor al bebelusului colectia Juliana

Rama pentru primul an al bebelusului placata cu argint dn colectia Impressions by Juliana
Alt model de rama pentru primul an al bebelusului in set cadou de botez cu un suport pentru certificatul de nastere si cutiute pentru prima bucla si primul dintisor tren, toate placate cu argint si ambalate in cutii de cadou Juliana.

Rama primul an suport certificat perie pieptene mot dintisor

Rama pentru primul an al bebelusului in combinatie cu set de perie si pieptene, suport pentru certificatul de nastere si casetute pentru bucla si primul dintisor

Album si rama fotoNoah

Rama pentru primul an al bebelusului si album. Album pentru bebelusi si rama foto placata cu argint, rama foto pentru primul an

Pentru a achizitiona rama pentru primul an al bebelusului vizitati magazinul online accesand acest link eJuliana.ro!
Pentru alte detalii sau informatii legate de produs, va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat mai jos:suna acum magazin Juliana

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Rama pentru primul an al bebelusului colectia Impressions by Juliana
Pret
Lei 109

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *