Rama verighete pentru miri Juliana

Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana

Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana

Rama verighete pentru miri placata cu argint din colectia de rame de nunta si cuplu de la Juliana.Rama de nunta sau rama dedicata mirilor este cel mai adesea oferita cadou mirilor cu ocazia cununiei pentru ca este atat un obiect decorativ cat si unul pentru proaspatul cuplu.
Fotografiile de nunta sunt parte importanta din organizarea acestui eveniment. Un fotograf de nunta bun va realiza cele mai frumoase fotografii, surprinse in timpul cununiei, la ceremonia religioasa de la biserica dar si in cadrul receptiei de la restaurant.  Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana
Tocmai din acest motiv ramele foto de nunta sunt importante si trebuie luate in considerare atunci cand sunteti in cautare de cadouri de nunta. Sunt o multime de modele de rame foto pentru miri, care mai de care mai frumoase la Juliana. Avantajul ramelor de nunta din colectia Juliana este ca in primul rand sunt superbe si in al doilea rand, ele vin ambalate in cutii elegante de cadou, astfel ca, va fi foarte usor sa faceti o impresie frumoasa.
Rama pentru miri in forma de verighete placate cu argint si decorate cu strasuri de cristal Rama verighete pentru miri inscriptionata cu cunoscuta formula: ”With this ring, I thee wed…”. In limba romana: ”Cu acest inel, te iau in casatorie.”

 Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana
Rama foto in forma de verighete este placata cu argint in doua tonuri. Fondul ramei este mat iar inimioarele care decoreaza rama, sunt placate cu argint lucios
Pe spate, rama verighete este acoperita cu un material textil
Daca doriti sa oferiti drept cadou de nunta rama foto in forma de verighete, o puteti oferi singura sau impreuna cu alte cadouri cu tematica de nunta:

 Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana
Rama verighete suisuport pentru certificatul de casatorie placat cu argint din colectia Juliana
Rama verighete pentru miri cu strasuri si suport de certificat de nunta inscriptionat cu inimioare
Tub suport pentru certificatul de casatorie si rama verighete cadou de nunta din colectia Amore
Tub suport pentru certificat si rama verighete inscriptionata cadou de nunta din colectia pentru miri de la Juliana
Caseta  suport pentru certificatul de casatorie si rama verighete inscriptionata cadou de nunta Juliana

rama verighete pentru miri
Caseta placata cu argint, suport pentru certificatul de casatorie si rama in forma de verighete cadou de nunta din colectia Amore
Pentru a comanda oricare dintre cadourile de nunta prezentate in cadrul articolului de mai sus, va rugam sa vizitati categoria de rame de nunta sau sa ne contactati telefonic la numarul afisat mai jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Rama verighete pentru miri Juliana
Pret
Lei 59

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *