Rama verighete pentru miri Juliana

Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana

Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana

Rama verighete pentru miri placata cu argint, din colectia de rame de nunta si cuplu de la Juliana. Astazi am ales pentru recomandare o rama cu totul si cu totul speciala pentru ziua cununiei civile sau cu ocazia nuntii.

Rama de nunta sau rama dedicata mirilor este cel mai adesea oferita cadou mirilor, cu ocazia cununiei civile, pentru ca este atat un obiect decorativ cat si unul util, pentru proaspatul cuplu.
Fotografiile de nunta sunt parte importanta din organizarea acestui eveniment. Un fotograf de nunta bun va realiza cele mai frumoase fotografii de nunta, cu aceasta ocazie.

Rama verighete argintata cu strasuri, potcoava norocoasa, suport certificat de nunta
Rama verighete argintata cu strasuri, potcoava norocoasa, suport certificat de nunta

Momentele cele mai frumoase din timpul evenimentului, trebuie surprinse de obiectivul aparatului foto, in timpul cununiei, la ceremonia religioasa de la biserica dar si in cadrul receptiei de la restaurant.

Rama verighete pentru miri, un cadou perfect pentru cununia civila

Mesajul gravat pe cele doua inele ne duce cu gandul la momentele emotionante de la cununie, cand cei doi miri sunt declarati casatoriti de catre ofiterul starii civile.

Cei doi miri isi spun ”Da”, unul celuilalt, unindu-si destinele precum cele doua inele ale acestei rame, sunt intrepatrunse.

Tocmai din acest motiv ramele foto de nunta sunt importante si trebuie luate in considerare atunci cand sunteti in cautare de cadouri de nunta. Sunt o multime de modele de rame foto pentru miri, care mai de care mai frumoase la Juliana.

Avantajul ramelor de nunta din colectia Juliana este ca in primul rand sunt superbe si in al doilea rand, ele vin ambalate in cutii elegante de cadou, astfel ca, va fi foarte usor sa faceti o impresie frumoasa.

Avem doua variante de rame foto de nunta, in forma de verighete, la fel de frumoase, ambele placate cu argint dar totusi, diferite.

rama verighete pentru miri

Rama pentru miri in forma de verighete placate cu argint si decorate cu strasuri de cristal

 Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana
Rama in forma de verighete pentru miri, placata cu argint

Rama verighete pentru miri inscriptionata cu cunoscuta formula: ”With this ring, I thee wed…”. In limba romana: ”Cu acest inel, te iau in casatorie.”

 Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana
Cu acest inel te iau in casatorie…

Rama foto in forma de verighete este placata cu argint in doua tonuri. Fondul ramei este mat iar inimioarele care decoreaza rama, sunt placate cu argint lucios. Pe spate, rama verighete este acoperita cu un material textil.

Daca doriti sa oferiti drept cadou de nunta, rama foto in forma de verighete, o puteti oferi singura separat sau impreuna cu alte idei si recomandari de cadouri, cu tematica de nunta:

 Rama verighete pentru miri placata cu argint Juliana
Rama in forma de verighete, vedere din spate

Idei recomandate de cadouri de nunta care includ rama foto in forma de verighete

Ti-am pregatit cateva idei de cadouri care includ rama verighete, placata cu argint si inscriptionata cu text. Iti va fi mai usor sa alegi cadoul de nunta potrivit, daca le vezi pe toate, puse impreuna.

Aceste seturi cadou pentru miri, sunt selectionate in functie de colectie, materialul din care sunt facute si utilitatea lor. Prezentarea deosebita a colectiilor Juliana, va face din cadoul ales, unul special care va impresiona pe cei doi tineri insuratei.

 Rama verighete pentru miri si suport pentru certificat placat cu argint

 Rama verighete pentru miri si suport pentru certificat placat cu argint  Rama verighete pentru miri si suport pentru certificat placat cu argint

Rama in forma de verighete inscriptionate si suport pentru certificatul de casatorie cu baza, placat cu argint, din colectia Juliana.

Imbinam calitatea materialului cu frumusetea produselor. In plus, prezentate in cutii de cadou, aceste recomandari vor face cea mai frumoasa impresie la nunta sau la cununia civila.

Iata ce poti alege daca vrei sa impresionezi pe miri, la nunta, cununia civila sau pe cei dragi cu ocazia aniversarii casatoriei:

Rama verighete suport certificat Juliana

Rama verighete pentru miri cu strasuri si suport de certificat de nunta inscriptionat cu inimioare

Rama verighete suport certificat miri Amore
Rama verighete suport certificat miri Amore

Tub argintat pentru suportul de certificat de casatorie si rama in forma de verighete decorate cu strasuri de cristal, cadou recomandat, din colectia Amore.

Rama verighete suport certificat miri Amore
Rama verighete inscriptionata si suport pentru certificat de nunta, un cadou pentru miri recomandat, din colectia Amore

Cadou de nunta rama verighete caseta certificat de nunta
Caseta eleganta, suport pentru certificatul de casatorie si rama verighete inscriptionata, un cadou de nunta perfect, semnat de Juliana

Caseta suport certificat miri si rama verighete
Caseta placata cu argint, suport pentru certificatul de casatorie si rama in forma de verighete, un alt cadou de nunta deosebit, din colectia Amore by Juliana.

Rama verighete suport certificat miri Amore
Rama verighete si suport argintat simplu pentru certificat, un cadou pentru miri din colectia Amore
Rama verighete suport certificat miri Amore
Rama verighete argintata cu strasuri si suportul cilindric argintat pentru certificatul de nunta al mirilor din colectia Amore
Caseta miresei rama verighete si carte pentru invitati
Caseta miresei rama verighete si carte pentru invitati

Pentru a comanda oricare dintre cadourile de nunta prezentate in cadrul articolului de mai sus, va rugam sa vizitati categoria de rame de nunta sau sa ne contactati telefonic, la numarul afisat mai jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 3 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Rama verighete pentru miri Juliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *