Ru Yi – Sceptrul Puterii In Feng Shui

Ru Yi Sau  Sceptrul Puterii – Un Simbol Al Autoritatii In Feng Shui

Vrei sa stii mai mult despre Ru Yi – Sceptrul Puterii In Feng Shui? Cauti bijuterii, obiecte sau amulete cu Ru Yi? Esti in locul potrivit. La eJuliana, gasesti bijuterii cu Ru Yi din argint si pietre naturale semipretioase.

Ce trebuie sa stii despre Ru YI – Sceptrul Puterii in Feng Shui?

Remediul Feng Shui Ru Yi este un obiect asemanator sceptrului regal chinezesc. Este folosit in feng shui in mod traditional pentru a simboliza puterea, autoritatea, respectul, notorietatea, si avutia.

Ru Yi - Sceptrul Puterii In Feng Shui

Colier si Bratara cu Ru Yi

Iti place sa porti bijuterii? Alege un colier si o bratara cu Ru Yi de arrgint! Le poti achizitiona pentru tine sau le poti lua pentru a le oferi cadou.

Aceste bijuterii cu amaulete feng shui sunt unisex. Pot fi purtate atat de catre femei cat si de catre barbati. Sunt facute din materiale de calitate. La eJuliana, ai garantia ca primesti produse de calitate.

Bratara si Colier Ru Yi argint

Unde plasam Ru Yi – Sceptrul puterii?

Este foarte important sa stim unde trebuie amplasat sceptrul puterii pentru a ne bucura de beneficiile energiei bune.

Acasa, Ru Yi-ul se amplaseaza in zona de nord-vest, locul avutiei si al bogatiei.

La birou, se spune ca trebuie amplasat in nord sau nord-vest pentru a aduce noroc in afaceri, autoritate si respect.

Amuleta cu Ru Yi

Poarta intotdeauna la tine o amuleta cu Ru Yi sau o bratara cu Ru Yi daca vrei sa te bucuri de respect, autoritate si abundenta!

Poti purta un colier  si o bratara cu Ru Yi in acelasi timp pentru a amplifca energia buna simbolizata de aceasta amuleta.

Bratara si Colier Ru Yi argint

Din ce material este Ru Yi-ul?

Poti gasi obiecte, amulete si bijuterii cu Ru Yi facute din diverse materiale precum , pietre semipretioase, rasini dar mai ales, metal.

Pentru ca este un simbol al puterii si autoritatii, sceptrul este cel mai bine reprezentat de metal si pietre naturale. Poti gasi un Ru yi din argint sau placat cu aur.

Vreau sa cumpar Amulete si Bijuterii cu Ru Yi -Sceptrul Puterii

Unde gasesc obiecte, decoratiuni, amulete si bijuterii cu Ru Yi – Sceptrul Puterii? La eJuliana, gasescti amulete si bijuterii, pandante, coliere si bratari cu Ru Yi. Pentru a achizitiona, intra in magazinul nostru online cu un singur click! Ne poti vizita showroom-ul din Bucuresti sau ne poti contacta telefonic.

Lasă un răspuns

Utilizam cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Te pot ajuta?