Set cadou pentru fetita inspirat din povestea Cenusaresei

Set pentru mot si dintisor trasura Cenusaresei pentru fetite

Un set cadou pentru fetita, un cadou de poveste pentru fetita de la Juliana

Un set cadou pentru fetita cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor, un cadou de poveste pentru fetita deosebit de frumos, din colectia Juliana. Fetitele viseaza sa fie printese precum cele din povesti cu zane, castele si printi. Juliana va recomanda acest set de casetute placate cu argint, realizate in forma de trasura Cenusaresei, din cunoscuta poveste a Cenusaresei.
Pentru ca fiecare mama vrea sa pastreze cele mai pretioase amintiri de la bebelusul lor, exista un astfel de set pentru prima bucla si primul dintisor, in acest caz setul Trasura Cenusaresei.

Set pentru mot si dintisor trasura Cenusaresei pentru fetite
Set pentru mot si dintisor trasura Cenusaresei pentru fetite
Set mot primul dintisor trasura Cenusareasa
Set pentru mot si dintisor trasura Cenusaresei pentru fetite

Setul este format din trei piese, calutul si doua casetute in forma de dovleac exact ca in povestea Cenusaresei.
Set pentru mot si dintisor trasura Cenusaresei pentru fetiteFiecare ”dovleac”este asezat pe un cadru cu roti care se rotesc.Fiecare piesa, din intreg setul, este placata cu argint. Setul contine o casetuta in forma de dovleac dedicata pastrarii primul dintisor: ”First Tooth” si alta dedicata pastrarii motului sau primei bucle de par a fetitei:”First Curl”.
In interior, casetutele sunt acoperite cu catifea blumarin eleganta. Fiecare casetuta se inchide cu capac, cu prindere magnetica.
Set mot primul dintisor trasura Cenusareasa
Setul pentru prima bucla si primul dintisor, in forma de trasura Cenusaresei, vine prezentat in cutie de cadou argintie, din colectia pentru fetite de la Juliana. Acest set cadou placat cu argint este parte doar din colectia Juliana. Setul pentru mot si dintisor in forma de trasura este intr-adevar un cadou de poveste pentru fetita. Fiecare dintre cele trei piese care compun setul este detasabila si prinse impreuna se pot expune pentru un efect estetic deosebit . Puteti oferi cadou acest set la botezul fetitei pentru o face o impresie deosebita.cadou pentru fetita bucla dintisor trasura set suport certificat Juliana
Puteti comanda acest set chiar aici urmand linkul catre produsul din shop Set pentru prma bucla si primul dintisor
Pentru detalii legate de rezervarea sau ridicarea produselor din magazinul fizic, va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat mai jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
2.5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Set bucla dintisor Trasura Cenusaresei
Pret
Lei 120

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *