Trei seturi argintate pentru bebelusi

Trei seturi argintate pentru bebelusi

Trei seturi de cadouri argintate pentru bebelusi

Alege tei seturi de cadouri argintate, pregatite pentru bebelusi, frumos prezentate la Juliana, magazinul de cadouri de botez si nunta din Bucuresti!

Prezentare succinta de cadouri de botez, in cadrul unui filmulet pe You Tube

Continuam seria de filmulete cu idei de cadouri, difuzate pe You Tube. In acest scurt video, iti prezentam trei seturi argintate pentru bebelusi sau trei idei de cadouri pentru bebelusi. Fiecare dintre cele trei seturi este prezentat in cutie eleganta de cadou din colectia Premium Juliana.

Cadou botez baiat set suvita dintisor tren argintat Juliana
Set prima suvita si primul dintisor in forma de tren argintat colectia Juliana

Incepem cu setul de doua casetute pentru primul dintisor si prima suvita pentru baietel. Ceea ce ce impresioneaza prima data, este aspectul cutiei. Exact ceeace vezi acum, vor vedea si parintii lui bebe. Stiu ca vor fi impresionati de aspectul cutiei, in primul rand.

Ce gasim in interiorul cutiei?

Deschidem capacul pentru a descoperi un set in forma de trenulet cu locomotiva. Trenuletul este dedicat de obicei baietelului. Pe fiecare vagonas sunt inscriptionate cate doua cuvinte. Pe primul vagonas argintat este scris ”First Curl”, Prima bucla.

Pe cel de-al doilea vagonas sunt scrise cuvintele ”First Tooth”. Locomotiva argintata a trenuletului este decorata cu un ursulet in relief. Dupa cum, probabil, stii deja, ursuletul apare a element decorativ si pe alte obiecte argintate din colectia Juliana.

tacamuri argintate cu ursulet
Set de trei tacamuri argintate decorate cu ursulet

Set de trei tacamuri argintate pentur bebelusi

Al doilea set argintat prezentat este cel de tacamuri. Avem trei tacamuri argintate, prezentate intr-o frumoasa cutie de cadou, din aceeasi colectie Premium.

album si tacamuri argintate cadouri argintate botez

Album foto si set de trei tacamuri argintate din colectia Juliana

Setul include un cutitas, o furculita si o lingurita. Toate sunt decorate la maner cu cate un ursulet. Poti oferi setul de tacamuri argintate separat sau impreuna cu un album sau o rama foto, tot de la Juliana.

Cadouri argintate dedicate zilei botezuluiRama argintata de botez tacamuri argintate cu ursulet

Rama argintata de botez tacamuri argintate cu ursulet

Daca mergi la botez si vrei sa alegi un cadou inspirat, rama foto pentru ziua botezului este recomandarea noastra. In partea de sus a ramei, sunt inscriptionate cuvintele: ”My Christening Day” sau  Ziua Botezului meu”.

set perie cu pieptan
Set argintat perie cu pieptan, din colectia Juliana

Ultimul set prezentat in cadrul acestui filmulet este cel care include o perie si un pieptan. Ambele sunt argintate. Peria este decorata cu un ursulet in relief, frumos conturat.

Cand sunt prezentate in cutii elegante, cadourile pe care vrei sa le oferi, vor face cea mai frumoasa impresie. Prezentarea de exceptie face diferenta dintre cadourile obisnuite si cele premium.

Rama foto set perie pieptan cadou de botez Juliana
Rama foto set perie pieptan cadou de botez Juliana

album foto si set perie si pieptene

Album foto si set perie si pieptan cu ursulet colectia de botez Juliana

Oricare dintre cele trei seturi argintate pentru bebelusi poate fi ales si oferit cu ocazia botezului sau la prima aniversare a bebelusului. Cu exceptia setului in forma de trenulet, seturile argintate pot fi oferite atat la botezul unui baietel cat si la botezul unei fetite.

Viziteaza magazinul Juliana pentru a comanda cele mai inspirate cadouri de botez si prima aniversare!

Pentru a comanda aceste cadouri de botez recomandate din colectia Juliana, vizitati magazinul nostru online, la sectiunea shop. Pentru confirmarea stocului, sunati la numarul de telefon afisat: 0785232325!

comanda acum 0785232325!
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Seturi argintate pentru bebelusi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *