Suport pentru DVD de nunta

Suport pentru DVD cadou pentru miri

Suport pentru DVD de nunta colectia Juliana

Suport pentru DVD de nunta decorat cu inimioare argintate din colectia pentru miri  de la Juliana. Astazi iti prezentam un superb album sau suport pentru DVD-ul nuntii tale.

Ziua nuntii tale este cea mai importanta zi pentru cuplu pe care nu o vei uita niciodata. Stim ca in ziua nuntii, fotograful va surprinde cele mai frumoase momente care se vor transforma in fotografii dragi. Cele mai frumoase momente din ziua nuntii se vor regasi si in filmul realizat de cameraman. Desi fotografiile digitale sunt mai apreciate ca si fotografii imprimate pe hartie foto, filmul nuntii isi are locul sau pe DVD.
Cel mai adesea, cel mai important moment, care marcheaza inceputul vietii de cuplu, este pastrat pe un DVD special. Te poti uita oricand la filmul nuntii pastrat in acest DVD. Te poti bucura revazand acele momente dragi, impreuna cu familia si prietenii si copiii, mai tarziu.

Suport pentru DVD cadou pentru miri
Acest DVD trebuie pastrat si pretuit pentru totdeauna. Juliana iti pune la dispozitie un superb suport pentru DVD-ul de nunta.
Pe fata, pe coperta principala, suportul pentru DVD este decorat cu o iconita argintata, reprezentand doua inimioare alaturate. ‘’Wedding Day’’ sau Ziua nuntii, sunt cuvintele inscriptionate in partea dreapta, jos.
Tot aici, poti atasa o placuta metalica pe care gravorul va putea grava numele mirilor. Astfel, daca mergi la nunta si vrei sa oferi un cadou deosebit, poti alege un cadou personalizat pentru miri. Oferi un cadou de nunta care poate fi gravat in acelasi timp. Poate fi oferit cadou asa cum este, daca nu doresti neaparat personalizare prin gravare.

Cutie cadou Suport pentru DVD de nunta

Cand deschizi suportul pentru DVD, observi ca exista spatiu pentru numele mirilor si data nuntii. DVD-ul se pozitioneaza in siguranta, in dreapta. Copertile acest album de nunta sau suport pentru DVD, se inchid cu o fundita de satin ivoir.
Ca orice cadou de nunta de la Juliana, acest suport pentru DVD de nunta vine prezentat in cutie eleganta care va face cea mai buna impresie cand il vei oferi mirilor. In centru, cutia de cadou este inscriptionta in argintiu, cu cuvintele: Mr&Mrs Happily ever after.

Suport pentru DVD cadou pentru miri, Suport pentru DVD de nunta
Suport pentru DVD-ul de nunta decorat cu inimioare argintate

suport pentru dvd de nunta Amore

suport pentru dvd de nunta Amore

Cutie cadou suport pentru dvd de nunta Amore Prezentat in cutie de cadou Amore by Juliana

Poti comanda acest suport pentru DVD online pe ejuliana.ro. Daca doresti sa-l comanzi telefonic, poti face asta sunand la numarul de telefon afisat: 0785 232 325.

 

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 4 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Suport pentru DVD de nunta colectia Juliana
Pret
Lei 89

One thought on “Suport pentru DVD de nunta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *