Suport pentru farfurie decorativa

Suport pentru farfurie decorativa, suport decorativ pentru expunere

Suport pentru farfurie decorativa, suport decorativ pentru expunere pe suprafata plana a obiectelor de colectie din casa sau birou. Pentru expunerea obietelor decorative care nu au suport este nevoie de accesorii special create in acest scop.

Cele mai intalnite obiecte decorative care au nevoie de suport de expunere sunt farfuriile decorative. Exista suport de fafurii decorative pentru perete sau suport pliabil pentru birou.

Ce pot monta pe un suport de lemn?

Nu este neaparat, obligatoriu sa expuneti doar farfurii decorative din portelan, metal, lemn ceramica sau alte materiale. Deasemenea, obiectele decorative expuse  nu trebuie sa fie neaparat rotunde.

Puteti expune pentru a fi admirate si alte obiecte decorative cu forme ovale, patrate sau dreptunghiulare. Sunt si obiecte decorative, precum sculpturile, care nu au o forma foarte bine definita. In acest caz expunerea corecta depinde de baza sculpturii. Este posbil sa fie nevoie de un anumit model de suport, o anumita forma.

Este adevarat, ca o farfurie decorativa sau un platou rotund sau oval se va potrivi cel mai bine. Aceste doua forme, rotund si oval se potrivesc  cel mai bine pe suport. Cea mai buna stabilitate pe care o ofera un suport pliabil este asigurata pentru forma ovala si rotunda.

Pentru stabilitate este important diametrul obiectului expus, daca este rotund sau inaltimea acestuia, pentru alte forme.

Suport de lemn pentru farfurii 12cm, accesoriu util in casa
Cumpara

Tipuri de suport pentru expunere obiecte decorative

In functie de ce vrei sa expui, poti alege suport pliabil, suport fix sau un suport care se asambleaza. Exista modele de diferite forme. Cele mai usor de folosit sau depozitat sunt modelele pliabile, din lemn.

In toate cele trei cazuri, trebuie sa tinem seama de dimensiuni. Dimensiunile suportului ales trebuie sa fie intodeauna, mai mari sau cel putin egale ca inaltime, cu cele ale obiectului pentru expunere.

Pentru rezistenta, alegem, indiferent de forma, suportul din lemn, MDF sau fibre de lemn. Si anumite modele facute din acril sau plastic pot fi destul de rezistente. Grosimea materialului da rezistenta. Un suport facut din material mai gros va fi, de obicei mai rezistent decat unul facut dintr-un material mai subtire. Este normal.

Greutatea si dimensiunile obiectului decorativ sunt criterii pe care trebuie sa le luam in considerare aici. Desigur, pentru obiecte decorative din ceramica, portelan, sau metal frumos decorate sau cele de valoare, este bine sa alegem un suport facut din lemn sau mdf.

Ce suport pentru farfurie decorativa sa aleg?

In functie de modalitatea de expunere a farfuriilor decorative, aveti de ales intre suport de expunere verticala pe perete sau suport de expunere pe suprafata plana.

Suport pentru farfurie decorativa, suport decorativ pentru expunere

Farfurie decorativa din ceramica pictata sustinuta pe suport de lemn cu aspect de mahon

In acest articol, am ales sa vorbim despre suportul de farfurii pentru expunere pe birou. Pentru a pune in valoare o farfurie decorativa, avem nevoie de un suport de farfurie mai deosebit.

Va recomandam un suport de lemn pentru farfurii sau plachete. Conceput pentru a putea fi depozitat usor, suportul de farfurii este pliabil. Prins prin doua balamale metalice, fiecare suport poate fi inchis si depozitat atunci cand nu avem nimic de expus.

Suport pentru farfurie decorativa, suport decorativ pentru expunere

Farfurie decorativa din portelan sustinuta pe suport decorativ din plastic negru

Farfuriile decorative fac parte din categoria suvenirurilor pe care cei mai multi dintre noi le aduc din calatorii pentru a ne aminti de locurile vizitate. Pe langa magneti de frigider, brelocuri si tablouri, farfuriile decorative sunt printre cele mai achizitionate obiecte destinate turistilor.

In general, turistii, achizitioneaza cel putin o farfurie decorativa reprezentand orasul sau zona vizitata. Desigur, pentru a expune o farfurie decorativa adusa din vacanta, avem nevoie de un suport pentru farfurie.

Suport pentru farfurie decorativa
Suport pentru farfurie decorativa set de trei cu dimensiuni de 12, 15 si 20cm

Cum alegem suportul potrivit pentru farfuria noastra decorativa?

In functie de dimensiunile farfuriei, alegem un suport cu inaltimea potrivita. pentru a evita aspectul inestetic al unui suport prea inalt, masuram diametru farfuriei. Inaltimea unui suport potrivit nu va depasi mai mult de trei sferturi din diametrul farfuriei. Forma farfuriei este si ea importanta.

Pentru farfurii sau platouri ovala, expunerea se face pe orizonatala de obicei. Astfel, in acest caz avem nevoie de un suport special, cu o deschidere mai larga.

Pentru o farfurie rotunda cu diametrul de 20 de cm, este recomandabil sa achizitionam un suport cu inaltimea de cel putin 15cm. Totusi, inaltimea suportului nu ar trebui sa depaseasca 22cm, in acest caz.

Set trei suport pentru farfurie decorativa
Unde gasesc un suport pentru farfurie decorativa din lemn sau alte materiale?

Desigur, gasim suport de farfurii, la Juliana, in magazinul fizic sau online. Daca nu poti ajunge la magazin, nu este nici o problema. Ajungem noi la tine. Trimitem prin curier in orice localitate din Romania.

Pentru a comanda aceste suporturi pentru farfurii decorative, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul: 0785 232 325!

Vizitati magazinul online ejuliana.ro pentru a achizitiona suport de farfurie decorativa!

7 thoughts on “Suport pentru farfurie decorativa

 1. Radu Răzvan says:

  Buna ziua
  Ma interesează un suport pt o farfurie decorativa
  Circumferință fundului farfuriei este de 30 cm …
  ma puteți ajuta cu o adresa de mail unde putem tine legătura in vederea achiziționării unui suport ?
  Multumesc

  • eJuliana says:

   Buna ziua
   Avem mai multe dimensiuni si modele de suport pentru farfurii. Avem modele din plastic, acril, MDF sau lemn.
   Pentru o farfurie sau un platou cu diametrul de 30 de cm, puteti folosi atat un suport pentru farfurii cu inaltimea de 20 cat si unul de 25cm. Va recomandam modelele din MDF sau lemn. Au un aspect deosebit. La pagina de contact a magazinului, aveti adresa noastra de email.

 2. Vlad says:

  M-ar interesa daca aceste suporturi ar putea fi folosite si pentru a a fisa niste discuri de vinil. Sunt niste discuri cu ilustratii frumoase, si au dimensiuni cam de 30cm. Ar fi potrivit un astfel de suport?

  • eJuliana says:

   Desigur.Puteti expuneri si discuri. Aveti nevoie de un suport de minim 20 cm sau 25cm.

 3. Talmazan Emilia says:

  Spuneti-mi Vă rog, dacă faceți livrări la Chișinău, R. Moldova?
  Mulțumesc anticipat.

 4. Corneliu Gheorghiu says:

  Buna ziua doresc un suport pentru un ceas de perete diametru 45 cm culoare negru. Ce-mi puteti oferi ?? Rog raspuns pe adresa mea mail. Multumesc

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?