Suport pentru farfurie decorativa

Suport pentru farfurie decorativa

Suport pentru farfurie decorativa, suport decorativ pentru expunere

Suport pentru farfurie decorativa, suport decorativ pentru expunere pe suprafata plana a obiectelor de colectie din casa sau birou. Pentru expunerea obietelor decorative care nu au suport este nevoie de accesorii special create in acest scop. Cele mai intalnite obiecte decorative care au nevoie de suport de expunere sunt farfuriile decorative. Exista suport de fafurii decorative pentru perete sau suport pliabil pentru birou.

In functie de modalitatea de expunere a farfuriilor decorative, aveti de ales intre suport de expunere verticala pe perete sau suport de expunere pe suprafata plana.

Suport pentru farfurie decorativa, suport decorativ pentru expunere

Farfurie decorativa din ceramica pictata sustinuta pe suport de lemn cu aspect de mahon

In acest articol, am ales sa vorbim despre suportul de farfurii pentru expunere pe birou. Pentru a pune in valoare o farfurie decorativa, avem nevoie de un suport de farfurie mai deosebit. Va recomandam un suport de lemn pentru farfurii sau plachete. Conceput pentru a putea fi depozitat usor, suportul de farfurii este pliabil. Prins prin doua balamale metalice, fiecare suport poate fi inchis si depozitat atunci cand nu avem nimic de expus.

 

Suport pentru farfurie decorativa, suport decorativ pentru expunere

Farfurie decorativa din portelan sustinuta pe suport decorativ din plastic negru

Farfuriile decorative fac parte din categoria suvenirurilor pe care cei mai multi dintre noi le aduc din calatorii pentru a ne aminti de locurile vizitate. Pe langa magneti de frigider, brelocuri si tablouri, farfuriile decorative sunt printre cele mai achizitionate obiecte destinate turistilor.  In general, turistii, achizitioneaza cel putin o farfurie decorativa reprezentand orasul sau zona vizitata. Desigur, pentru a expune o farfurie decorativa adusa din vacanta, avem nevoie de un suport pentru farfurie.

Suport pentru farfurie decorativa
Suport pentru farfurie decorativa set de trei cu dimensiuni de 12, 15 si 20cm

Cum alegem suportul potrivit pentru farfuria noastra decorativa?

In functie de dimensiunile farfuriei, alegem un suport cu inaltimea potrivita. pentru a evita aspectul inestetic al unui suport prea inalt, masuram diametru farfuriei. Inaltimea unui suport potrivit nu va depasi mai mult de trei sferturi din diametrul farfuriei. Forma farfuriei este si ea importanta. Pentru farfurii sau platouri ovala, expunerea se face pe orizonatala de obicei. Astfel, in acest caz avem nevoie de un suport special, cu o deschidere mai larga. Pentru o farfurie rotunda cu diametrul de 20 de cm achizitionam un suport cu inaltimea de aproximativ 15cm.

Set trei suport pentru farfurie decorativa

Pentru a comanda aceste suporturi pentru farfurii decorative, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul: 0785 232 325! Vizitati magazinul online ejuliana.ro pentru a achizitiona suport de farfurie decorativa!

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana HL
Nume Produs
Set trei suporturi pentru farfurii
Pret
lei 60

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *