Tacamuri pentru bebelusi seturi din colectia Juliana

set tacamuri bebelusi Juliana

Tacamuri pentru bebelusi set placat cu argint din colectia Juliana

Tacamuri pentru bebelusi placate cu argint in cutie eleganta de cadou, iata o idee inspirata de cadouri de botez pe care o poti lua in considerare! Pentru ca ai nevoie de idei inspirate de cadouri pentru bebelusi cand esti invitat/a la botez, iti venim in ajutor cu cateva sugestii. Una dintre ele se refera la seturile de tacamuri placate cu argint, destinate bebelusului in primii anisori.
Album tacamuri mot si dintisor pentru bebelusi Juliana
Colectia de cadouri pentru bebelusi de la Juliana include cateva modele de seturi de tacamuri foarte frumoase.In general fiecare set de tacamuri pentru bebelusi include trei piese, un cutitas,o furculita si o lingurita. Veti mai intalni si seturi de doua piese, lingurita si furculita.

set tacamuri placate argint
Lingurita si furculita pentru bebelusi Juliana. Set de tacamuri din doua piese placate cu argint, decorate cu ursulet
Incepem cu setul de tacamuri de la Twinkle!
Set tacamuri Twinkle cadou pentru bebelusi.

set tacamuri twinkle

Set de trei tacamuri pentru bebelusi, placate cu argint, din colectia Twinkle, de la JulianaSet tacamuri Twinkle cadou pentru bebelusi. Setul de tacamuri placate cu argint include trei piese decorate cu ursulet si stelute gravate pe manere.
Set tacamuri Twinkle cadou pentru bebelusi
Cutia eleganta de cadou alba in care vin prezentate tacamurile cu ursuleti este inscriptionata cu litere argintii
Prezentarea fiecarui cadou pe care il oferiti trebuie sa fie una de exceptie. Veti impresiona cu adevarat pe cineva cu atat mai mult cu cat cadoul oferit vine ambalat intr-o cutie eleganta precum cele colectiile de la Juliana. Tacamurile sunt puse atent intr-un saculet din material textil, alb si moale, nota de eleganta de la Twinkle.
Set de tacamuri din colectia Noah’s Ark
Tacamuri cu ursulet din colectia Juliana
Set de tacamuri placte cu argint pentru bebelusi din colectia Juliana Tacamuri cu ursulet placate cu argint din colectia Juliana
Ca orice obiect metalic, fiecare piese poate fi gravata daca mergeti la un gravor care inscriptioneaza mesaje scurte sau initialele bebelusului pe manere.

rama tacamuri Juliana
Pentru a comanda oricare dintre seturile de tacamuri prezentate mai sus, puteti vizita categoria de Cadouri pentru bebelusi aici sau puteti suna la numarul de telefon al magazinului de unde le puteti ridica.

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Set cadou tacamuri placate cu argitn Juliana
Pret
lei 79

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *