Umbrela de dantela perfecta pentru nunta ta

Umbrela de dantela de vara, perfecta pentru nunta ta

De ce sa alegi o umbrela de dantela pentru nunta ta? De ce sa alegi si un evantai tot din dantela de bumbac alb? Cat de importante sunt accesoriile pentru sedinta foto de nunta? Iata cateva intrebari la care incercam sa dam cate un raspuns in randurile de mai jos.
Umbrela de dantela este un accesoriu elegant, perfect pentru nunta si alte evenimente in aer liber care au loc in perioada de vara.

Umbrela de dantela de vara
Cele mai frumoase nunti au loc in zilele placute de vara. Vara este perioada cea mai frumoasa pentru nunti, cand doamnele si domnisorele isi pot etala tinutele elegante si pielea bronzata in mod natural. Soarele ne bronzeaza si da un aspect placut pielii. Totusi in zilele foarte calde de vara, este bine sa ne protejam. Este recomandabil sa folosim haine in culori deschise si umbrele de soare.

Umbrela de dantela de vara
Pentru nunta ta, Juliana iti recomanda o umbrela si un evantai alb de dantela din bumbac alb.

De ce sa-ti cumperi o umbrela alba de dantela pentru nunta ta?

Sunt mai multe motive pentru care achizitionarea uni umbrele de dantela este importanta. Nu te casatoresti in fiecare zi iar nunta ta este un eveniment unic care merita toata atentia ta. Fiecare detaliu este important iar accesoriile pentru sedinta foto sunt si ele importante.

Umbrela de dantela de vara
Umbrela de dantela pentru nunta este unul dintre aceste detalii importante pe care nu trebuie sa le uiti. Poti alege o umbrela de dantela alba asortata cu un evantai de dantela alb, perfect pentru sesiunea foto.
Cand participam la nunti si evenimente in aer liber, un evantai si o umbrela de dantela chic s-ar putea sa fie solutia salvatoare in astfel de ocazii.

Umbrela de dantela de vara
Evantaiul te va ajuta sa te racoresti rapid cand este foarte cald chiar si cand stai la umbra.
Cu ocazia nuntii, mai ales pentru mireasa evantaiul si umnrela sunt accesorii absolut superbe dar si utile in acleasi timp. Sa nu uitam ca sedinta foto de nunta este foarte importanta. Daca ai si accesoriile potrivite, fotografiile tale de nunta vor iesi deosebite. Te vei bucura de fiecare data cand le vei revedea.
In plus, eleganta acestor accesorii absolut minunate, te va face sa te simti cu adevarat, ca o printesa printre domnisoarele de onoare.

Evantai si umbrela de dantela alba
Fiecare umbrela de dantela este facuta manual din lemn si panza facuta din bumbac 100%. In plus, ea are eleganta si stilul potrivit unui astfel de eveniment. Este usoara pentru ca tija sa este facuta de lemn. Umbrela de nunta facuta din dantela se deschide si se inchide cu usurinta. Astfel miresei, ii va fi foarte usor sa o foloseasca atat in timpul sedintei foto.

Achizitioneaza o umbrela si un evantai pentru nunta! de la Juliana! Suna pentru confirmarea stocului la  0785 232 325 sau comanda telefonic acum!

 

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?