Bol tibetan cantator pentru relaxare, purificare si energizare

Bol tibetan cantator 199

Alege un bol tibetan cantator recomandat pentru relaxare, purificare si energizare

Iti recomandam un bol tibetan cantator, instrumentul folosit in feng shui si in practica buddhista pentru purificare si meditatie. Daca nu ai deja unul acasa, este momentul sa achizitionezi unul de calitate, facut in India.

Bol cantator auriu potcoava statueta Buddha bronz

In trecut, cu mii de ani in urma bolurile tibetane se foloseau in special in bucatarie si mai tarziu, in templele buddhiste de catre calugari. Astazi, datorita sunetului deosebit, un bol tibetan este folosit in tratament si terapie prin sunet.

Bol tibetan cantator mic
Bol tibetan cantator mic

Nu stii cum sa alegi bolul tibetan? Asigura-te ca stii cateva lucurui de spre boluri inainte de a achizitiona unul pentru prima data! Iata ce trebuie sa stii:

  • Exista doua tipuri de boluri tibetane: Turnate sau batute manual
  • Cum sa alegi un bol de calitate?
  • La ce este bun un bol?
  • Cum poti produce sunetul si vibratia bolului?
  • Unde gasiti un bol cantator de calitate?
Bol tibetan cantator mediu
Bol cantator turnat, insotit de bastonas de lemn

La ce este bun un bol tibetan?

Are valoare de biect de colectie pentru ca arata bine. Totusi nu cred ca acesta ar trebui sa fie primul motiv pentru care ar trebui sa ai un bol acasa la tine.

Se spune ca vibratiile produse de un bol tibetan cantator, produc relaxare pentru cei care vor sa mediteze si aduc vindecare in tratamentele bazate pe sunet.

Pentru relaxare, sunetul produs de un bol cantator este deasemenea folosit cu succes. Pe langa relaxare si meditatie, sunetul pur produs de bolurile tibetane ajuta la purificare si energizare.

Bol tibetan cantator
Bol tibetan cantator turnat si decorat manual in India

Cum canta bolul tibetan?

Fiecare bol vine insotit de un bastonas de lemn. In functie de material din care este facut, modul de producere a sunetului poate fi diferit. Nu suna la fel bolul turnat ca bolul batut la ciocan.

Bolurile turnate nu trebuie lovite puternic pentru ca se pot fisura. Orice fisura, oricat de mica, chiar si invizibila cu ochiul liber il face pe bol sa nu mai sune.

Bolurile batute manual, pot fi lovite cu bastonasul pentru a produce sunetul si vibratia. Poti roti bastonasul in jurul lor. Este si aceasta o modalitate de producere a sunetului.

Buddha si Bol tibetan nod mistic
Buddha si Bol cantator tibetan cu nod mistic

De ce folosim un bol tibetan cantator ?

Sunt anumite vibratii ale sunetului care ajuta la vindecare fizica si amelioreaza o serie de afectiuni. Aegerea unui bol cantator se face in principiu, in functie de sunetul sau. Inaltimea sunetului, nota si chakra careia ii corespunde sunt cateva dintre criteriile dupa care unii aleg bolul cantator tibetan.

boluri cantatoare tibetane
Boluri cantatoare tibetane de diverse dimensiuni la eJuliana, magazin unde gasiti si astfel de obiecte orientale aduse tocmai din India.

Cum aleg un bol potrivit?

Cel mai potrivit criteriu de alegere a unui bol tibetan este si ramane cel legate de sunet si potrivirea cu cel care il suna. Folositi bastonasul de lemn pentru a descoperi daca bolul ales vibreaza impreuna cu voi!

Desigur, asta presupune sa stii cum se ”canta” bolul respectiv. Nu este greu! Trebuie doar sa urmati instructiunile noastre. garantam ca se invata rapid.

Nu tineti bolul prea strans in palma pentru a nu opri vibratia. Totusi, palma nu trebuie sa fie prea deschisa pentru a nu cadea. Am mentionat si mai devreme ca orice cadere este periculoasa mai ales pentru bolul turnat.

Pentru inceput, folosit bolul, tinandu-l in palma, deasupra unei mese, nu mai sus de 10-15cm! Eventual, puneti o pernuta sau alt material antisoc sub el! Asa va asigurati ca nu se strica in cazul in care cade.

Boluri tibetane cantatoare: mic si mediu
Boluri cantatoare turnate si decorate manual in India, doua marimi sau dimensiuni 9cm si 11cm diametru
Bol batut statueta Buddha antichizata India
Bol cantator batut manual cu bastonas de lemn, statueta Buddha si potcoava norocoasa de alama Good Luck.

Bolul trebuie sa fie de calitate, indiferent ca vorbim despre bol batut manual, fie ca vorbim de unul turnat. Juliana va asigura ca fiecare bol cantator disponibil in magazinele sale este analizat cu atentie si ”cantat” cu atentie, pentru a ne asigura ca doar bolurile de calitate ajung la clientii nostri.

Unde gasiti un bol cantator de calitate?

Pentru a comanda un bol cantator, vizitati magazinul online ejuliana, la sectiunea shop sau sunati pentru a comanda telefonic direct, la numarul afisat mai jos: 0785232325

Suna acum la Juliana 0785232325

In filmuletul d emai jos va aratam se se canta folosind bolul tibetan sau himalaian. Nu este obligatoriu sa il loviti de trei ori. Puteti face asta daca nu reusiti de la inceput sa-i porniti vibratia.

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 3 votes
Brand
India
Nume Produs
Bol tibetan cantator pentru relaxare, purificare si energizare
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 3 votes
Brand
India
Nume Produs
Bol tibetan cantator pentru relaxare, purificare si energizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *