Busola de birou antichizata

busola cu lupa cutie de lemn

Busola de birou antichizata cadou pentru colectionari si barbati pasionati de navigatie

Busola de birou antichizata este o idee inspirata de cadouri pentru colectionari si barbati pasionati de navigatie. Despre busola se stie ca este un instrument de navigatie folosit pentru determinarea directiei in functie de punctele cardinale in relatie cu polii magnetici ai pamantului.
Busola era cunoscuta de catre egipteni care foloseau piatra magnetica legata de un fir de ata. Mai tarziu apare si busola specializata. Busola era populara deja in timpul imparatilor din China. Odata cu era marilor descoperiri geografice, busola a fost perfectionata. Astazi busola este la fel de populara si este un instrument important pentru navigatie.

Busola antichizata Kelvin Hughes 119
In feng shui, busola este esentiala pentru determinarea pozitiei fiecarui element si remediu, in functie de punctele cardinale si harta Ba-Gua. Pentru a avea un ”feng shui” bun amplasarea casei, compartimentarea acesteia dar si orientarea obiectelor din interior se va face in functie de punctele cardinale.
Pentru ca este atat de utila, busola a devenit si un simbol al gasirii directiei si echilibrului in viata deaceea este bine sa o oferiti cadou celor dragi.

Cutie de lemn busola antichizata
Busola antichizata cu cutie personalizata

In interior, pe spatele capacului se poate vedea un text gravat. Este un text format din cateva strofe dintr-o poezie scrisa de Robert Frost ”The Road Not taken”

Busola antichizata Stanley London poate fi oferita cadou barbatilor pasionati de navigatie, celor preocupati de feng shui dar mai ales colectionarilor de antichitati si obiecte cu aspect invechit.

Cutie de lemn busola antichizata
Busola antichizata cutie de lemn personalizata prin gravare

Pentru a face cea mai buna impresie cand oferiti busola drept cadou, va recomandam sa o prezentati in cutie de lemn sculptat manual sau cutie de lemn decorata cu insertii de alama.

Busola antichizata Kelvin Hughes 99

Busola antichizata de colectie Stanley London poate fi prezentata in cutie de lemn facuta manual. Inscriptionarea prin gravura laser este una optionala si se poate face la cerere.
Busola antichizata Kelvin Hughes 119
Busola antichizata patinata de colectie cu lupa. Lupa era importanta pentru marirea caracterelor mici, in citirea hartilor pentru navigatie.

Busola de birou cu lupa
Busola de birou antichizata cu lupa

Busola de birou antichizata cu lupa. Lupa se inchide sub busola.

Busola antichizata Kelvin Hughes 99
Busola de birou antichizata

In imaginea de mai sus, aveti cateva modele de busole antichizate de diferite dimensiuni. Cea din dreapta pe care scrie ”Pocket Compass” ( Busola de buzunar) este cea mai mica. In functie de ceea ce doriti sa faceti cu ea, puteti opta pentru o busola de buzunar sau o busola de birou. Puteti oferi cadou oricare dintre modelele de mai sus. Gasim o cutie de lemn potrivita pentru oricare dintre ele.
Alte detalii legate de busole, gasiti pe paginile produselor in magazinul online. Pentru a comanda aceasta busola de birou antichizata, din colectia de cadouri pentru barbati a magazinului, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat mai jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Busola cu lupa pentru birou
Pret
Lei 119
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *