Busola de birou antichizata

Busola antichizata idei de cadouri pentru colectionari si barbati pasionati de navigatie

Busola de birou antichizata este o idee inspirata de cadouri pentru colectionari si barbati pasionati de navigatie. Despre busola se stie ca este un instrument de navigatie folosit pentru determinarea directiei in functie de punctele cardinale in relatie cu polii magnetici ai pamantului.

Cine a inventat busola?

Cand a aparut prima data busola? Se pare ca era cunoscuta inca din antichitate. Busola era cunoscuta de catre egipteni care foloseau piatra magnetica legata de un fir de ata. Mai tarziu apare si busola specializata.

Busola era populara deja in timpul imparatilor din China. Odata cu era marilor descoperiri geografice, busola a fost perfectionata. Astazi busola este la fel de populara si este un instrument important pentru navigatie.

Busola Stanley in Cutie de Lemn

Busola in feng shui

In feng shui, busola este esentiala pentru determinarea pozitiei fiecarui element si remediu, in functie de punctele cardinale si harta Ba-Gua.

Pentru a avea un ”feng shui” bun amplasarea casei, compartimentarea acesteia dar si orientarea obiectelor din interior se va face in functie de punctele cardinale.

Simbol al gasirii directiei in viata

Pentru ca este atat de utila, busola a devenit si un simbol al gasirii directiei si echilibrului in viata deaceea este bine sa o oferiti cadou celor dragi.In interior, pe spatele capacului se poate vedea un text gravat. Este un text format din cateva strofe dintr-o poezie scrisa de Robert Frost ”The Road Not taken”

Busola Stanley London poezie Robert Frost '' The Road not Taken''

Busola patinata si antichizata de colectie

Busola antichizata poate fi oferita cadou barbatilor pasionati de navigatie, celor preocupati de feng shui dar mai ales colectionarilor de antichitati si obiecte cu aspect invechit.

Pentru a face cea mai buna impresie cand oferiti busola drept cadou, va recomandam sa o prezentati in cutie de lemn.

Busola antichizata de colectie poate fi prezentata in cutie de lemn facuta manual. Inscriptionarea prin gravura laser este una optionala si se poate face la gravor.

Busola Antichizata Cu Inel

Busola cu lupa

Busola antichizata patinata de colectie cu lupa. Lupa era importanta pentru marirea caracterelor mici, in citirea hartilor pentru navigatie.

Busola de birou antichizata cu lupa este un obiect util cu valoare de colectie. Lupa se inchide sub busola.

Busola cu Lupa Henry Hughes

Modele de busola

In imaginea de mai sus, aveti cateva modele de busole antichizate de diferite dimensiuni. Cea din dreapta pe care scrie ”Pocket Compass” ( Busola de buzunar) este cea mai mica.

In functie de ceea ce doriti sa faceti cu ea, puteti opta pentru o busola de buzunar sau o busola de birou. Puteti oferi cadou oricare dintre modelele de mai sus. Gasim o cutie de lemn potrivita pentru oricare dintre ele. Alte detalii legate de busole, gasiti pe paginile produselor in magazinul online.

Idei de cadouri care includ o busola

Cei pasionati de navigatie si cei carora le place sa colectioneze obiecte antichizate se vor bucura sa primeasca un astfel de cadou. Pe langa busola, poti oferi si alte obiecte de colectie care au legatura cu busola sau se dovedesc utile impreuna cu aceasta.

Busola si ochean telescopic

Pentru cineva pasionat de navigatie, poti alege un pachet cadou care include si un ochean telescopic.

Imbracat in piele naturala de culoare maro roscat cu aspect vintage, ocheanul telescopic este facut din alama patinata antichizata.

Cele doua obiecte de colectie sunt perfect functionale. Poti vedea la distante mai mari de 1km, cu acest ochean telescopic.

Ambalarea de cadou este importanta. Sunt recomandate pentru a fi oferite, prezentate in cutie de lemn.

Busola ochean telescopic de colectie

Ochean telescopic si busola cu ceas solar

Busola de buzunar cu lant

Poti alege o busola de buzunar cu lant. Este facuta din alama, antichizata, patinata, pentru un aspect invechit.

Busola si ceas motocicleta in miniatura

Pentru un barbat si pasionat de sportul pe doua roti, poti alege o busola, o bricheta si un ceas motocicleta in miniatura.

Ceasul de birou in forma de motocicleta in miniatura este un cadou special pentru un motociclista sau pasionat de motociclete.

Prezentate impreuna si ambalate de cadou, cele trei vor face o impresie deosebita asupra unui barbat, cu ocazia zilei de nastere sau onomastica.

Bol tibetan, busola si statueta Buddha

Pentru pasionati de arta orientala si obiecte de colectie antichizate, iti recomandam o busola, un bol tibetan si o statueta Buddha.

Un bol tibetan este un instrument muzical folosit in sesiunile de meditatie, relaxare si energizare. Statueta care il reprezinta pe Buddha al medicinei este un simbol femg shui pentru sanatate si bunastare.

Busola antichizata se inchide cu capac si are inel de prindere. Este importanta pentru stabilirea zonelor feng shui in functie de punctele cardinale.

Idei de cadouri pentru barbati

Bratara si busola in cutie de lemn

219,00 lei

Idei de cadouri pentru barbati

Busola HMS pix Stratton

218,00 lei

Idei de cadouri pentru barbati

Bratara tigru busola piramida

247,00 lei

Cum pot comanda o busola?

Pentru a comanda aceasta busola de birou antichizata, din colectia de cadouri pentru barbati a magazinului online, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat mai jos: 0785232325.

Suna acum la Juliana 0785232325

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?